Over
NH Vastgoed

Bent u lid van een VvE? Dan weet u vast hoeveel tijd en moeite er in het beheren van een vereniging gaat. Denk alleen al aan de financiële, technische en administratieve uitdagingen die het met zich meebrengt. Om nog maar niet te spreken van het onderhouden van het complex. En slecht onderhoud of beheer zorgt voor onvrede van de gebruikers of bewoners. Voorkom onrust en onduidelijkheden. Laat het beheer daarom aan ons over.

Met beheer van NH Vastgoed bent u zeker van de beste aandacht en zorg van uw panden. Als onafhankelijke vastgoedbeheerders willen we vastgoedeigenaren ontnemen van de zorgen komen kijken bij VvE en vastgoedbeheer. Zodat u met een gerust hart kunt focussen op de belangrijkste zaken. Hoe we dat doen? Door uw financiële, technische, bestuurlijk en administratieve taken over te nemen. Kortom: Door daadkrachtig VvE en vastgoedbeheer.

NH Vastgoed, VvE Beheer

Onze
missie

Ons doel laat niets aan de verbeelding over. We zorgen dat de waarde van uw pand gewaarborgd blijft. Zelfs in de dynamische huizenmarkt van nu, waarin de behoeften van gebruikers en eigenaren veranderen. Ongeacht nieuwe of veranderende wet- en regelgeving. Door daadkrachtig VvE beheer en vastgoedbeheer ontnemen we u van tijdrovende administratieve, financiële en technische taken. U kunt zich daardoor onbezorgd focussen op zaken die echt het verschil maken voor uw gebruikers of bewoners.

Onze kenmerken

Betrokken & daadkrachtig

Volgens de laatste ontwikkelingen

Snelle service

Laagdrempelig

Afspraak is afspraak

Flexibel & transparant

NH Vastgoed, Over NH Vastgoed

Wie is NH Vastgoed

Nicolai Hak richtte NH Vastgoed op in 2018. Daarna zijn we snel gegroeid en hebben we het vertrouwen gekregen van grote VvE’s uit onder andere Hoorn, Alkmaar en Den Helder. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de vastgoedsector liep hij vaak tegen dezelfde problemen aan. Vastgoed- en VvE beheer vindt men gedoe, kost veel geld en is tijdrovend. Dat kan en moet anders!

Wij werken onafhankelijk, bewegen mee met de behoefte van de klant en houden de werkprocessen scherp. No-nonsense, zonder poespas, persoonlijk en transparant. Zoals VvE beheer hoort te zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag ons naar de mogelijkheden door ons te bellen of vraag nu een offerte aan via onderstaande knop.