Overstapservice VvE

Overstappen van VvE beheerder kan veel werk en moeite kosten. Dat weten wij net zo goed als u. Is dat het enige wat u ervan weerhoudt om over te stappen naar een beheerder die beter bij u past en helpt geld te besparen? Geen zorgen, het begeleiden begint al bij het overstappen. Door de VvE en het bestuur te adviseren en te begeleiden bij alle stappen, zorgen wij voor een geruisloze overstap.

En het mooie van onze overstapservice? Dit traject bieden wij kosteloos aan zodra u kiest om naar NH Vastgoed over te stappen. Benieuwd naar deze dienst of naar de andere mogelijkheden? Neem direct vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

NH Vastgoed, VvE Overstapservice

Wat anderen zeggen

Sinds 2018 is NH Vastgoed onze beheerder. Naast de reguliere beheerwerkzaamheden, wat uitstekend verloopt, komt NH Vastgoed ook met een echt plan van aanpak om de reserve weer aan te vullen en toch het onderhoud op orde te houden. Onze jaarlijkse onderhoudskosten zijn met meer dan de helft verlaagd waardoor wij weer het jaar positief sluiten. Het is heel fijn werken met een beheerder die net dat stapje extra doet voor een VvE en zeer flexibel is in de wensen en eisen van eigenaren.

De heer Brinksma, Voorzitter VvE Reiger

Dankzij onze nieuwe beheerder heb ik het idee dat wij eindelijk als bewoners gehoord worden. Dat er ook daadwerkelijk iets ondernomen wordt om het achterstallig onderhoud van ons appartementencomplex aan te pakken. Daardoor heb ik het vertrouwen voor nu en voor in de toekomst dat zij er alles aan zullen doen om ons complex weer aanzien te geven.

Yvonne Goedings, Bestuurslid VvE Betje Wolffplein