Recensies
& Portfolio

Wij laten natuurlijk graag zien wat wij dagelijks beheren. Onderstaand een greep uit onze beheerportefeuille. Geïnteresseerd geraakt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Portfolio

Recensies

Sinds 2018 is NH Vastgoed onze beheerder. Naast de reguliere beheerwerkzaamheden, wat uitstekend verloopt, komt NH Vastgoed ook met een echt plan van aanpak om de reserve weer aan te vullen en toch het onderhoud op orde te houden. Onze jaarlijkse onderhoudskosten zijn met meer dan de helft verlaagd waardoor wij weer het jaar positief sluiten. Het is heel fijn werken met een beheerder die net dat stapje extra doet voor een VvE en zeer flexibel is in de wensen en eisen van eigenaren. De heer Brinksma, Voorzitter VvE Reiger

Dankzij onze nieuwe beheerder heb ik het idee dat wij eindelijk als bewoners gehoord worden. Dat er ook daadwerkelijk iets ondernomen wordt om het achterstallig onderhoud van ons appartementencomplex aan te pakken. Daardoor heb ik het vertrouwen voor nu en voor in de toekomst dat zij er alles aan zullen doen om ons complex weer aanzien te geven.

Yvonne Goedings, Bestuurslid VvE Betje Wolffplein