VvE beheer
zonder omkijken

Jaar ervaring

vve's in beheer

Afgeronde projecten

Afgeronde projecten

Daadkracht. Flexibel. Transparant. Het zijn de kernwaarden waar NH Vastgoed voor staat.

Het beheren van een VvE is tijdrovend en complex. Of u nu zelf een VvE beheert of begeleiding wilt bij bestuurlijke en technische taken van de vereniging. Met VvE beheer van NH Vastgoed bent u gegarandeerd van zekerheid en daadkracht. Of het om financieel, administratief, bestuurlijk of technisch beheer gaat, u kunt altijd uitgaan van onze volledige aanpak. Onze transparante werkwijze heeft niet voor niets al mooie en langdurige samenwerkingen tot stand gebracht.

Daadkracht. Flexibel. Transparant. Het zijn de kernwaarden waar NH Vastgoed voor staat. En wij geloven dat VvE beheer zo zou moeten zijn voor iedere vereniging van eigenaren. Of dat nu gaat om financieel, administratief, technisch of bestuurlijk beheer. NH Vastgoed ontzorgt u van omslachtige werkzaamheden, zodat u zich kan focussen op dat wat echt belangrijk is. Met onze aanpak bent u zeker van transparantie en resultaat.

Administratief VvE beheer

VvE beheer is tijdrovend, ingewikkeld en moeizaam werk. Daarom nemen we u het werk graag uit handen. Door overzicht te creëren zorgen we voor duidelijkheid. We verwerken alle administratie in een digitaal archief en zorgen voor overzicht van nieuwe en bestaande leden.

U heeft dus altijd inzicht in relevante stukken van de vereniging. Daarnaast verzorgen we ook de communicatie naar bewoners over wijzigingen en onderhoud. Kortom: een volledige aanpak. Dat is VvE beheer dat staat als een huis.

VvE beheer van NH Vastgoed omvat:

Ledenadministratie

Verzorgen van verzekeringen en correspondentie

Ondersteuning en begeleiding van de VvE

Voorzitten en notuleren tijdens vergaderingen

Ondersteuning bij administratieve werkzaamheden

Financieel beheer om
over naar huis te schrijven

Het lastigste van VvE beheer is het op orde houden van de financiële huishouding. Het innen van bijdragen, wanbetalers aansporen, facturen opstellen, controleren en betalen, het opstellen van jaarcijfers, etc. Dit proces vergt veel concentratie en aandacht. Tijd en aandacht die u ook goed voor andere zaken kunt gebruiken.

Ontneem uzelf van onnodige moeite en laat het financieel beheer van de VvE aan ons over. We scheppen orde in de chaos door alle financiën digitaal overzichtelijk te maken voor alle VvE eigenaren. Daardoor verhogen we ook de betrokkenheid en interesse in de VvE. Maak het uzelf makkelijk en laat het financieel beheer van uw VvE aan ons over.

Dit is wat NH Vastgoed voor u doet:

  • Begrotingen opstellen.
  • Jaarrapportages opstellen.
  • Innen van de VvE bijdragen.
  • Debiteuren- en crediteurenbeheer.
NH Vastgoed, Bestuurlijk advies en begeleiding

Bestuurlijk advies
en begeleiding

Geen bestuurder voor uw VvE? Geen zorgen. Ook in bestuurlijk advies en begeleiding bieden we een effectieve aanpak. Zo blijft de vereniging draaien en heeft u als eigenaar altijd iemand die uw vragen kan beantwoorden. Of het nu gaat om administratieve besluiten, vergaderingen of communicatie met bewoners en andere partijen. Besteed uw bestuurlijke taken aan ons uit en we geven er daadkrachtig VvE beheer voor terug.

Technisch beheer.
Helder en vertrouwd.

Om de waarde en de uitstraling van uw pand te waarborgen moet u voortdurend onderhoud uitvoeren. Daarom is technisch beheer zo belangrijk voor uw VvE. We helpen u bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning. We zien erop na dat dit plan nauwkeurig wordt nageleefd en bewaken de planning.

Zo voeren we periodieke inspecties uit en houden nauwlettend de onderhoudsstaat bij van uw pand. U bent dus met technisch beheer van NH Vastgoed altijd zeker van waardebehoud van uw gebouwen. Is er sprake van schade of heeft u reparatieverzoeken? We zijn 24/7 bereikbaar. Ook voor storingen of dringende meldingen.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Reparatie- en schadeafhandelingen.
  • 24/7 bereikbaarheid.
  • Coördineren en faciliteren van planmatig (groot) onderhoud.
  • Opstellen van een (duurzaam) meerjarenonderhoudsplanning.