Vier redenen om VvE beheer uit te besteden.

Geschatte leestijd: 11 minute(s)

NH Vasgoed VvE beheer kosten besparen

Het runnen van een Vereniging van Eigenaren is niet voor iedereen weggelegd. Er gaat veel tijd en energie in zitten. Daarnaast vergt het veel nauwkeurigheid en veel aandacht. Vaak zijn er veel partijen afhankelijk van de kwaliteit van uw werk en moet u snel kunnen handelen. Daarom is het verstandig om VvE beheer uit te besteden aan partijen die hiervoor de kennis en capaciteit hebben. Toch lichten we graag nog 4 andere redenen toe voor het in zee gaan met een VvE beheerder.

Administratie is niet per se een leuke taak, maar waar wel veel tijd en aandacht voor nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van begrotingen, van financiële- en onderhoudsplannen, facturen en nota’s, enzovoort. Zeker als u een grote VvE hebt, met veel eenheden en diverse bewoners of gebruikers, kost dit erg veel tijd. U zult documenten vaak moeten corrigeren of aanpassen. Om het nog maar niet te hebben over de tijd die het vraagt en de kosten die ermee gemoeid zijn.

Waarom moeilijk doen?

Waarom moeilijk doen als het veel makkelijker kan? Er zijn zat redenen te verzinnen om te kiezen voor een VvE beheerder. Denk bijvoorbeeld aan de tijd die het u bespaart, de kosten die wegvallen en de energie die u kan gebruiken voor andere zaken. Toch zijn er ook redenen waar u misschien niet direct bij stilstaat, maar die wel het overwegen waard zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van steeds veranderlijke wet- en regelgevingen? Dit kan van invloed zijn op het technische aspect van het beheren van uw VvE. Zo zijn er meer redenen te bedenken.

VvE beheer: Met de tijd meegaan

Zoals gezegd, is technisch VvE beheer aan verandering onderhevig. Wetten en regelgevingen veranderen constant en hebben ook veel invloed op de meerjarenonderhoudsplanning en verduurzaming van uw VvE. Om met de tijd mee te blijven gaan is het verstandig om dit over te laten aan een VvE beheerder die hier non-stop aandacht voor heeft. Zo weet u zeker dat uw VvE altijd voldoet aan de juiste regelgevingen en dat u de wetten naleeft. Kortom: Uw vereniging is klaar voor de toekomst.

Geen administratieve rompslomp

Het bijhouden van de administratie vergt het meeste tijd. Daar moet u dus veel aandacht, tijd en energie voor hebben. Uw planningen moeten in orde zijn, het papierwerk moet volledig zijn en alles moet geregistreerd staan. Denk aan alle gegevens van al uw bewoners of gebruikers en zelfs certificeringen. Die tijd en energie kunt u besparen door dit uit te besteden aan een VvE beheerder die verstand van zaken heeft. NH Vastgoed heeft jarenlang ervaring opgedaan en zorgt voor een eenvoudig overzicht van al uw administratie.

Bespaar kosten

Als eigenaar van een VvE heeft u genoeg taken en uitdagingen om zich druk over te maken. U houdt veel meer tijd over voor belangrijke zaken als u uw financiële-, administratieve-, bestuurlijke- of technische taken uitbesteedt aan een VvE beheerder. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat uw financiële huishouding en de administratie op orde is. Of we zorgen ervoor dat het onderhoud volgens plan verloopt en op tijd wordt uitgevoerd. Zeker in deze tijd is het verstandig om dit soort zaken aan professionals over te laten. U voorkomt daarmee dat de waarde van het complex daalt en dat u onnodig kosten moet maken.

VvE beheer uitbesteden

U kunt heel uw vereniging laten beheren door een VvE beheerder, of u besteedt alleen een deel van de taken uit. U bepaalt zelf wat u uitbesteedt. NH Vastgoed biedt u de mogelijkheid om zowel het financiële-, administratieve-, bestuurlijke- en technische taken uit te besteden. U kiest er zelf voor wat het best past. Wat u ook kiest, u weet in ieder geval dat u het werk uitbesteedt aan professionals. NH Vastgoed staat erom bekend daadkrachtig te handelen en de beste zorg te verlenen voor úw VvE.

Met VvE beheer van NH Vastgoed weet u zeker dat uw Vereniging van Eigenaren op passende wijze wordt beheerd. Zonder gedoe en zonder zorgen. Wit u meer weten over onze dienstverleningen? Ga naar onze website en laat u informeren. U kunt ons ook bereiken via onze contactgegevens. Mocht u willen weten wat het u precies kost? Vraag direct een offerte aan en zie hoeveel u gaat besparen.

NH Vastgoed

Meer weten over VvE beheer en onze werkwijze? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of bel met ons. 

085 002 33 37
info@nhvastgoed.nl

Dit bericht delen?

Wellicht vind je
dit ook interessant…

TEAM

TEAM

Yes! Daniëlle is gestart bij NH Vastgoed en VvE beheer als Accountmanager VvE. Wij hebben...

Lees meer