Wie is NH Vastgoed? Alles over VvE Beheer.

Geschatte leestijd: 12 minute(s)

NH Vastgoed wat is VvE Beheer

In 2018 richtte Nicolai Hak NH Vastgoed op met het idee om VvE’s volledig te ontzorgen. Nicolai had al jarenlang ervaring opgedaan in het vastgoed en ervaarde zelf hoe langdradig en stijf het beheren van een Vereniging van Eigenaren kan zijn. Dat kon makkelijker! En met dat idee is NH Vastgoed geboren, om het eigenaren eenvoudiger en overzichtelijker te maken. Maar wat houdt goed VvE beheer in? Aan de hand van deze blog, leggen we uit wat NH Vastgoed doet om het beheer van jouw VvE in goede banen te leiden.

Het idee dat heel erg heerst omtrent VvE beheer, is dat het veel geld kost. Ook leeft het idee dat het gedoe is en het vaak niet de moeite wegneemt waarvoor VvE eigenaren wel betalen. NH Vastgoed ziet dat graag anders en heeft daarom een volledige aanpak die al die moeite wegneemt. Maar wat is goed VvE beheer dan precies? Wat kun je als klant van NH Vastgoed verwachten? En waar betaal je dan precies voor? Op al deze vragen geven we een duidelijk antwoord in deze blog. Maar wie is NH Vastgoed?

NH Vastgoed: VvE beheer zoals het hoort

VvE beheer wordt vaak gezien als complex, langdradig en saai werk. Vastgoedeigenaren zitten niet te wachten op al de rompslomp die komt kijken bij het beheren van een VvE. In dat geval is het uitbesteden van VvE beheer aan een externe beheerder de makkelijkste weg om te bewandelen. Toch zijn er veel eigenaren die vinden dat ze teveel betalen en daar te weinig voor terugkrijgen. Hoe weet je dan wanneer je te maken hebt met een goede VvE beheerder? Het verschil tussen een goede en uitstekende VvE beheerder, zit ‘m in aandacht.

Een goede beheerder heeft volop aandacht voor jouw uitdagingen als eigenaar van een VvE. Of dat nu financiële, administratieve, bestuurlijke of technische uitdagingen zijn. NH Vastgoed ontzorgt jou volledig op elk niveau. Dat houdt dus praktisch in dat je Vereniging van Eigenaren volledig wordt beheerd, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. En dat terwijl we volledig focussen op datgene waar je de hulp bij nodig hebt. Of dat nu beheer in z’n geheel is of alleen beheer van specifieke zaken.

Financieel VvE beheer

Zo zorgen we bijvoorbeeld voor het beheren van je financiële vraagstukken. Denk aan het opstellen van het (duurzaam) meerjarenonderhoudsplanning, de boekhouding, het opvolgen van betalingen en het innen van de servicekosten van je bewoners. We zorgen ervoor dat heel je financiële huishouding overzichtelijk en op orde is. Zo kun jij met een gerust hart focussen op dat waar je goed in bent. Kortom: Win-win.

Technisch VvE beheer

Ook voor het uitvoeren en naleven van je onderhoudsplanningen, reparatieverzoeken en schademeldingen ben je bij NH Vastgoed aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat de staat van je panden in optimale conditie blijft en leven scherp na op de regels en technische eisen. Het voordeel daarvan is dat je zeker bent dat de waarde van je pand consistent blijft en in veel gevallen zelfs stijgt. En hoe beter de status van je panden, des te gelukkiger de eigenaren of gebruikers zullen zijn.

Administratief beheer

Laten we eerlijk zijn, niemand zit te wachten op administratieve rompslomp. Je hebt daarnaast wel wat beters te doen. Daarom nemen we deze taken graag van je over, zodat je je kunt focussen op zaken die misschien meer prioriteit hebben. En om het nog makkelijker te maken voor andere bestuursleden, je bewoners en jezelf, zorgen we voor een compleet (digitaal) overzicht van de administratie. Geen gedoe of complexe administratieve processen meer, maar daadkrachtige VvE beheer zoals je dat verwacht van een VvE beheerder.

Bestuurlijk VvE beheer

Geen tijd of zin om je vergadering voor te bereiden, te notuleren of te leiden? NH Vastgoed doet dat graag voor je. Maar ook andere, complexe bestuurstaken nemen we van je over. Misschien weet je niet zo goed hoe je je VvE moet besturen en wat erbij komt kijken. Ook dan kunnen we je goed ondersteunen en voorzien van advies en begeleiding. Zo weet je zeker dat je VvE gewoon blijft draaien zonder problemen. Ga voor de oplossing die het best bij je past. Of dat nu op bestuurlijk, financieel, technisch of administratief gebied is. We helpen je graag waar nodig met daadkrachtig en betrouwbaar VvE beheer.

Met VvE beheer van NH Vastgoed weet je zeker dat je Vereniging van Eigenaren op passende wijze wordt beheerd. Zonder gedoe en zonder zorgen. Wil je meer weten over onze dienstverleningen? Ga naar onze website en laat je informeren. Je kunt ons ook bereiken via onze contactgegevens. Mocht je willen weten wat het je precies kost? Vraag direct een offerte aan en zie hoeveel jij gaat besparen.

NH Vastgoed

Meer weten over VvE beheer en onze werkwijze? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of bel met ons. 

085 002 33 37
info@nhvastgoed.nl

Dit bericht delen?

Wellicht vind je
dit ook interessant…

TEAM

TEAM

Yes! Daniëlle is gestart bij NH Vastgoed en VvE beheer als Accountmanager VvE. Wij hebben...

Lees meer